Nieuws, evenementen, weetjes en nog veel meer
Blog
World Spine Day
12 okt / 21

Houd je ruggengraat gezond

Alles    Evenementen    Weetjes   
Elke 16 oktober is het Wereldwervelkolomdag, ook wel Internationale Dag van de Ruggengraat genoemd, wanneer de wereld samenkomt om mensen bewust te maken van de preventie en het effectieve behandeling van aandoeningen van de wervelkolom.
arrow-icon Lees verder
World Mental Health Day
14 sep / 21

Wereld Geestelijke Gezondheidsdag

Alles    Evenementen    Weetjes   
Elke 10 oktober wordt Wereld Geestelijke Gezondheidsdag gevierd om de aandacht te vestigen op geestelijke gezondheidsproblemen in de wereld en om hulp voor geestelijke gezondheid te verbeteren.
arrow-icon Lees verder
Goosebumps Overview
10 aug / 21

Waarom krijgen we kippenvel?

Alles    Weetjes   
We hebben allemaal wel eens kippenvel, meestal kunnen we wel raden waar het door komt, maar soms hebben we geen enkel idee.
arrow-icon Lees verder
World Hepatitis Day
15 jul / 21

Wereld Hepatitis Dag

Alles    Evenementen    Weetjes   
Elk jaar op 28 juli roept de Wereldgezondheidsorganisatie landen op om samen te werken om hepatitis als bedreiging van de volksgezondheid uit te bannen.
arrow-icon Lees verder
Blood Donor Arm
11 jun / 21

Wereld Bloeddonordag

Weetjes    Evenementen    Alles   
Elke 14 juni roept de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) landen over de hele wereld op Wereld Bloeddonordag te vieren om mensen bewust te maken van de behoefte aan veilig bloed en veilige bloedproducten en om vrijwillige, onbetaalde bloeddonoren te bedanken voor hun levensreddende giften van bloed.
arrow-icon Lees verder