Pers

Persinformatie
Pers

Voor persinformatie over BODY WORLDS: The Happiness Project, aanvragen voor film- en / of fotografie, perskaarten en interviews kunt u contact met ons opnemen via marketing@tourismgroup.com.

Accreditatie

Journalisten, fotografen en filmcrews mogen de expositie uitsluitend bezoeken na accreditatie door de organisatie. Accreditatieformulieren staan onderstaand ter download, om voorafgaand aan je bezoek in te vullen. Uiteraard zijn er ook accreditatieformulieren beschikbaar bij de kassa.

Aanvragers dienen in bezit te zijn van een geldige perskaart, dan wel een schrijven te kunnen tonen van de verantwoordelijke redactiechef. Foto’s mogen uitsluitend gebruikt worden voor verslaggeving over de tentoonstelling. Ieder ander gebruik is alleen toegestaan na schriftelijke goedkeuring door BODY WORLDS. Publicaties worden uiterlijk twee weken na publicatiedatum kosteloos gestuurd naar:

BODY WORLDS office
t.a.v. persafdeling
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
The Netherlands

Indien gepubliceerd op internet, dien je BODY WORLDS uiterlijk op de dag van publicatie te informeren, door het toezenden van de URL naar press@tourismgroup.com. De online gepubliceerde content dient een directe link te bevatten naar www.bodyworlds.nl.

Rechtenvrije beeldbank

BODY WORLDS Amsterdam
In de BODY WORLDS Amsterdam beeldbank vind je diverse hoge resolutie afbeeldingen van de tentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam. Open de gewenste foto, klik op de drie rondjes rechtsonder het beeld en kies voor ‘view all sizes’. Je kunt in de volgende stap het gewenste formaat kiezen en deze downloaden. De beelden zijn rechtenvrij te gebruiken, mits de juiste © credits vermeld worden. Deze staan per foto vermeld.

BEELDBANK BODY WORLDS AMSTERDAM

BODY WORLDS wereldwijd
In de BODY WORLDS beeldbank vind je meerdere hoge resolutie afbeeldingen. Kies de foto die je wilt downloaden en klik op download. Vervolgens krijg je een gebruikersovereenkomst te zien die je dient in te vullen. Hierna kun je de foto’s direct downloaden. Let op: bij iedere foto moeten de volgende credits vermeld worden: © Gunther von Hagens, Institute for Plastination, Heidelberg, Germany, www.bodyworlds.com.

BEELDBANK BODY WORLDS wereldwijd

Persberichten

GA NAAR PERSBERICHTEN

Downloads

Persdossier BODY WORLDS
Accreditatie Pers
Accreditatie Fotocrew
Accreditatie Filmcrew