Body Test

Krijg inzicht in je lichaam
Body test

InBody Scan platform at BODY WORLDS AmsterdamMet de InBody Test bij BODY WORLDS Amsterdam krijg je inzicht in de opmaak van je eigen lichaam en welke lichaamsdelen aandacht nodig hebben.

Vele gebruiken de BMI index om te bepalen of hun gewicht en lengte in proportie zijn met elkaar, maar eigenlijk geeft deze index geen juiste indicatie van je gezondheid. Dit komt doordat niet al het gewicht ongezond is. Spiermassa, bijvoorbeeld, is redelijk zwaar, maar niet ongezond.

De InBody Test meet of je lichaam daadwerkelijk in balans is. InBody’s lichaamssamenstellingsapparaten van medische kwaliteit vertrouwen op vier technologische mijlpalen om u uiterst nauwkeurige en precieze BIA-resultaten (Bio-elektrische Impedantieanalyse) op te leveren die sterk gecorreleerd zijn met gouden standaardmethoden.

Het 8-Puntige Elektrode Systeem met duimelektroden die strategisch zijn geplaatst en zorgen voor nauwkeurige metingen.

De Rechtstreekse Segmentale Multi-Frequentie Bio-elektrische Impedantie Analyse biedt afzonderlijke metingen voor elk segment van uw lichaam en zorgt uiteindelijk voor nauwkeurige metingen voor het hele lichaam.

Meerdere frequenties zorgen voor de meest precieze analyse van het lichaamsvocht.

Geen schattingen. Er worden geen empirische schattingen gebruikt om uw lichaamssamenstelling te berekenen. InBody meet uw impedantie onafhankelijk, zodat uw resultaten niet worden beïnvloed door uw leeftijd, etniciteit of geslacht.

Op het resultatenblad krijg je inzicht in metingen rond je vetmassa, spiermassa, en water ratio. Door middel van een segmentale vet analyse krijg je zelfs inzicht in welk lichaamsdeel het meeste aandacht nodig heeft.

Je resultaten zijn ook beschikbaar in de InBody App voor zowel iOS en Android om al je informatie bij de hand te hebben waar je ook bent.

App storeGoogle play store

Deze informatie gecombineerd met de kennis over hoe je lichaam werkt, helpen je om je gezondheid te verbeteren door gericht te werk te gaan aan de aspecten die aandacht nodig hebben.

Het maken van een test duurt ongeveer een minuut en is compleet pijnloos. Bij BODY WORLDS Amsterdam is de InBody Test bij de prijs van je ticket inbegrepen, elders betaal je €35 voor een test. Andere locaties waar de InBody Test gebruikt wordt zijn de gezondheidszorg, sportscholen en wellness centra.