Schoolbezoek

Waarom is BODY WORLDS een goede keuze voor een schoolreisje?
Informatie voor scholen

Gunther von Hagens' BODY WORLDS: The Happiness Project is niet alleen een populaire attractie in Amsterdam voor kinderen, het dient ook een educatief doel. Het primaire doel van de tentoonstelling is het publiek bewust te maken van gezondheidsproblemen. Voeg daar de kans om het menselijk lichaam van binnen te zien aan toe en je hebt een fantastische reden voor een schoolbezoek. Om de ervaring nog leerzamer te maken organiseren we speciale rondleidingen voor schoolklassen en hebben we een online spel ontwikkeld waarmee leerlingen meer te weten komen over wat ze zien.

Schooltarieven

We bieden een kortingspercentage voor alle kinderen en er mogen 3 begeleiders gratis naar binnen tot 50 leerlingen of 4 begeleiders bij meer dan 50 leerlingen.

Ticketprijzen voor bezoeken van het basis- en voortgezet onderwijs bedragen € 8,75 per leerling van basis of voortgezet onderwijs en € 12 voor studenten van MBO, HBO of universiteit voor groepen van vijftien of meer. Wil je tickets kopen of wil je graag aanvullende informatie? Dan adviseren wij om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar groups@tourismgroup.com.