Gratis Body scan

See What You’re Made Of
Ter waarde van €35
Gratis Body scan

‘See What You’re Made Of’ met de gratis body scan van InBody bij BODY WORLDS Amsterdam. Als je je BMI wilt weten dan check de verhouding tussen je lengte en gewicht en tada je weet of je goed in verhouding bent. Makkelijk toch? Het probleem is dat je lengte en gewicht niet bepalen of je gezond bent of niet. Spiermassa is zwaar, maar niet ongezond bijvoorbeeld. Het InBody apparaat meet of je werkelijk in balans bent. Leeftijd, geslacht en lichaamstype maken geen verschil. Dit noemen we je lichaamssamenstelling. In de uitslag kan je onder andere je vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet zien. Als jij weet hoe je lichaam in elkaar steekt kan je ook veel gerichter gaan verbeteren. En je hoeft niet bang te zijn, de test is geheel pijnloos. Een InBody meting kost normaal gesproken €35, maar is gratis bij een bezoek aan BODY WORLDS.

Reserveer nu je tickets voor BODY WORLDS Amsterdam en doe zelf de InBody test!

Koop Tickets

 

Krijg GRATIS toegang tot BODY WORLDS om je scoren te verbeteren!

Nadat je de meting hebt gedaan is het natuurlijk tijd om je score te verbeteren. Aan de hand van je uitslagformulier (dat je ook mee naar huis mag nemen) kan je zien waar je verbeterpunten liggen. Bij de meeste mensen is dit in te delen in twee categorieën: vet verliezen en spiermassa winnen, maar door de uitgebreide analyse kan je nu heel gericht gaan verbeteren. En mocht je nu heel hard hebben gewerkt aan je verbeterpunten en benieuwd zijn wat je een tweede keer voor uitslag zou krijgen? Kom dan langs en krijg gratis toegang tot BODY WORLDS voor een tweede meting!

Net als een bezoek aan BODY WORLDS helpt deze meting om bewustwording te creëren en helpt het je begrijpen hoe je lichaam in elkaar zit. Dus wil je zien of jij in balans bent en zou je graag eens willen weten hoe gezond je bent? Kom dan langs bij BODY WORLDS Amsterdam en doe de gratis InBody meting.

Koop Tickets