BODY WORLDS Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam
BODY WORLDS Amsterdam

BODY WORLDS Amsterdam neemt je mee op een reis door het menselijk lichaam en laat je zien wat het effect is van geluk op je lichaam en gezondheid.

"Wist je bijvoorbeeld dat je skelet blijft groeien tot je 35e levensjaar en dat er meer bacteriën in je mond zitten dan dat er mensen op aarde leven?"

In de expositie zijn meer dan 200 anatomische onderdelen van echte menselijke lichamen tentoongesteld. Deze onderdelen zijn met de plastinatietechniek van dokter Gunther von Hagens geconserveerd. Bij BODY WORLDS ontdek je hoe complex, veerkrachtig en kwetsbaar ons lichaam eigenlijk is. Ook leer je alles over de functie van onze organen en het effect op het lichaam van alledaagse ziektes.

Ontdek het geheim voor geluk in deze fascinerende tentoonstelling. De BODY WORLDS tickets geven je fast-track toegang tot de tentoonstelling. Je hoeft dus niet in de rij te staan. BODY WORLDS is gevestigd aan het Damrak, op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Koop Tickets

Op het eerste gezicht zou je het misschien niet denken, maar de tentoonstelling is ook geschikt voor kinderen. De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar. Voor kinderen is er een speurtocht waarbij ze aan de hand van vragen kunnen leren over het menselijk lichaam, gezondheid en geluk.

Adres BODY WORLDS

Damrak 66
1012 LM Amsterdam

BODY WORLDS: The Happiness Project is prima bereikbaar te voet: vanaf Amsterdam CS naar BODY WORLDS is nog geen 5 minuten lopen over het Damrak, de afstand is minder dan 500 meter.

Online prijzen entreetickets

Volwassenen (v.a. 19 jaar) € 19,50
Studenten (< 30 jaar), CJP, Stadspas € 18,50
Kinderen (6 t/m 18 jaar), rolstoelgebruikers € 12,50
Kinderen (0-5 jaar) Gratis

Koop Tickets