Reviews

Wat vinden anderen?
Reviews

Weet je nog niet zeker of een bezoek aan BODY WORLDS voor jou is? Misschien kunnen deze, echte reviews je overhalen!

Solo

Hoewel de meesten van ons wel enige kennis van de menselijke biologie zullen hebben, vonden we het hele 6 verdiepingen tellende museum van begin tot eind boeiend... Om werkelijk verschillende lichaamssystemen uitgelegd en op een logische manier samengebracht te zien en tegelijk in 3D te kunnen visualiseren, zorgde voor een zeer leerzaam en verhelderend bezoek.
★★★★★

Inzichtelijk met voldoende educatief materiaal en een scala aan relevante informatie om de rondleiding interessant te maken en me zin te geven langer te blijven dan ik van plan was de tentoonstelling binnen te gaan. Ik zou nog eens gaan.
★★★★

Net als musea in het algemeen zijn ze best leuk, althans voor mij. Lichaamsdelen klein en groot allemaal uitgestald en goed uitgelegd. Dat gaat een paar verdiepingen door en aan het eind is een lichaamsscan, die je gratis kunt doen en die vertelt hoeveel lichaamsvet enz. je hebt.
★★★★★

Vrienden

Poker spelend trioHet was mijn tweede bezoek en het was net zo spannend als de eerste keer :) Echt goed gedaan en informatief! Het was een geweldige ervaring.
★★★★★

Absoluut geweldig vond ik deze ervaring. Het leerde me zo veel over het lichaam dat ik nog niet wist en zou geweldig zijn voor iedereen die in dit onderwerp geïnteresseerd is. Het personeel was uiterst vriendelijk! Zou het 100% aanraden als je in Amsterdam bent.
★★★★★

Dit museum is geweldig en we hebben veel geleerd tijdens ons bezoek. De lichamen zijn verrassend en het interactieve deel van het museum stelde ons in staat om op een leuke manier deel te nemen aan ons leerproces. De man aan de voordeur is ook erg aardig, grappig en behulpzaam.
★★★★★

Koppels

Het was zo'n leuke ervaring! We hebben echt genoten van onze tijd in het museum. We hebben er 4 uur doorgebracht omdat we gehaast waren, dus als je de volledige ervaring wil meemaken, neem dan minimum 4 uur de tijd! Absoluut een aanrader om te bezoeken!
★★★★★

Super interessant museum en een geweldige manier om een uurtje of twee te verspillen. Personeel was beleefd en super behulpzaam, één bood zelfs lokale aanbevelingen voor andere plaatsen om te bezoeken.
★★★★★

Al met al genoten van de tentoonstelling, fascinerende expositie en kunst. Een educatieve en positieve benadering van lichamelijk en geestelijk welzijn, heel goed in elkaar gezet, interessant om ook te leren hoe het tot stand kwam.
★★★★★

Familie

Het was erg informatief en leerzaam om het lichaam in deze vorm te zien. Mijn tieners zagen de gevolgen van roken, zwaarlijvigheid, gewrichtsschade, lever- en nierschade. De foto's van wat gezinnen over de hele wereld in een week eten, waren zeer verhelderend. De effecten van artritis en waar pezen zitten. Mijn dochter heeft onlangs haar meniscus gescheurd en kon dat deel van het lichaam in detail zien. Ik ben de mensen die hun lichaam hebben gegeven om ons te onderwijzen, zeer dankbaar. We hebben de bodyscan gedaan en ik heb geleerd dat ik mijn spiermassa moet vergroten.
★★★★★

Body Worlds Amsterdam was vanaf de entree een geweldige ervaring door de leuke ontvangst van Arjen. De aardige jongeman die de speurtocht uitdeelde wat mijn kinderen geweldig vonden om te doen. Het Happiness Project was echt inspirerend en leerzaam, wat een kunstwerk. Als klap op de vuurpijl hebben we nog een bodyscan gehad, de meneer die daar helpt is ook erg aardig en behulpzaam. Alles bij elkaar een geweldige dag!!!
★★★★★

Ik vond het geweldig! Heel interessant, mijn zus en ik bezochten het en vonden het geweldig, het was vreemd om het menselijk lichaam op deze manier te zien, een complete eye opener maar op een goede manier.
★★★★★

 

* Reviews (vertaald) afkomstig van Tripadvisor