Weekend van de wetenschap 2023 bij BODY WORLDS

Onze deuren zijn geopend!
Onze deuren zijn geopend tijdens het Weekend van de Wetenschap 2023

Jaarlijks wordt het Weekend van de Wetenschap georganiseerd om iedereen, van alle leeftijden, meer te leren over de wereld van wetenschap en technologie. En laat die wereld nou beginnen bij onszelf! Hoe zit het menselijke lichaam in elkaar? Dat leer je tijdens een kijkje ín het menselijke lichaam bij BODY WORLDS! Dankzij plastinatie technologie zijn namelijk echte lichamen tentoongesteld.

HOE WERKT HET?

Bij het Weekend van de Wetenschap wordt er dit jaar stilgestaan bij hoe dingen om ons heen werken. Hoe werkt de wereld? Bij BODY WORLDS beantwoord je de vraag: hoe werkt mijn lichaam? Wees nieuwsgierig en ga mee op reis!

BODY WORLDS Academy - scoor jij de meeste punten?

BODY WORLDS heeft een speciaal online spel ontwikkeld waarmee jij de strijd aan gaat tegen de andere bezoekers. Heb jij goed opgelet? Beantwoord de vragen en bekijk de filmpjes in de app en scoor op deze manier punten. Aan het eind van de dag hebben we een highscore van wie die dag het meeste goede antwoorden had.

De voorwaarden:

  • Gratis entree voor kinderen tot 15 jaar;
  • kinderen dienen onder begeleiding van minimaal 1 volwassene te zijn;
  • bij twijfel over leeftijd kunnen onze medewerkers eventueel om een geldig ID-bewijs vragen, zorg dus dat je die meebrengt.

Meld je hier aan.

Tot 7 of 8 oktober!