Verras je moeder met een Moederdag Special

Verras je moeder met een Moederdag Special

Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. De dag waarop Moederschap wordt gevierd, verschilt per land. In Nederland en België valt Moederdag op de tweede zondag in mei. De dag staat in teken van het verwennen van de moeder. Meestal krijgt ze een lekker ontbijtje op bed en cadeautjes. De handel in bloemen beleeft deze week elke keer een extreem hoogtepunt. Tijd dus voor een origineler presentje…

Verras je moeder met een liefdevol bezoekje aan BODY WORLDS tijdens het Moederdagweekend.

In het weekend van 7 en 8 mei 2016 staat anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project volledig in het teken van alle moeders. Er is zondag een gids aanwezig van 12.00 tot 17.00 uur die je vertelt over het effect van moederschap op het lichaam. Ook kun je de tentoonstelling afsluiten met een leuke foto in de Moederdag Photobooth!

Moederdag Special

Tijdens deze interessante Moederdag Special vertelt onze gids over de verschillende effecten van het moederschap op het lichaam. Van binnen vinden er allerlei veranderingen plaats die moeders klaarstomen voor het opvoeden van hun koters. Zo wordt bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap en vlak na de bevalling het vrouwenbrein verbouwd tot een moederbrein, zodat het aan alle eisen van het moederschap kan voldoen! Test jouw kennis over het moederschap aan de hand van onze QUIZ!

Hoe werkt het?
1. Klik op onderstaande link. Let op dat je cookies aan staan.
2. Voer je persoonsgegevens in en kies je gewenste betaalmethode.
3. Binnen enkele minuten ontvang je de e-tickets per mail.
4. Breng je tickets geprint of op je smartphone mee bij je bezoek!

Let op:
Het laden van de ticket webshop duurt even. Een moment geduld, alsjeblieft.
Laadt de ticket webshop niet? Open de webshop in een nieuw tabblad.