No Tobacco Weekend

No Tobacco Weekend

In het weekend van zaterdag 28 t/m zondag 29 mei 2016 staat BODY WORLDS: The Happiness Project in het teken van het effect van roken op het menselijk lichaam. Speciaal voor dit weekend is er een ‘voeltafel’ aanwezig, waarbij gezonde én ongezonde longen onder begeleiding van een gids mogen worden aangeraakt. Dé ultieme kans om onze gidsen alles te vragen over de longen en de gevolgen van roken! Daarnaast is SineFuma aanwezig en kun je twee blaastesten doen om te ontdekken hoe gezond jouw longen zijn. Ook informeren we de bezoekers over de samenstelling van sigaretten. Wat zit er nou eigenlijk in een sigaret? En waarom werken sigaretten zo verslavend?

Over SineFuma

SineFuma is specialist in stoppen met roken begeleiding in de vorm van groepstrainingen, telefonische coaching en persoonlijke begeleiding. De begeleiding wordt door de meeste verzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. Dit zorgt er voor dat deze begeleiding voor vrijwel iedereen toegankelijk is.

Blaastesten

Doe mee aan 2 simpele blaastesten en ontdek wat jouw longleeftijd is en als je rookt, in welke mate je verslaafd bent. Bekijk de ‘Jar of Tar’ en ontdek hoeveel teer er door je longen gaat als je een pakje per dag rookt. Ontvang van SineFuma een persoonlijk stopadvies en doe mee aan de quiz met vragen zoals ‘hoeveel verschillende stofjes zitten er in een sigaret?’.

Voeltafel

Data: zaterdag 28 mei en zondag 29 mei
Tijd: 12.00-16.00 uur

Hoe werkt het?
1. Klik op onderstaande link. Let op dat je cookies aan staan.
2. Voer je persoonsgegevens in en kies je gewenste betaalmethode.
3. Binnen enkele minuten ontvang je de e-tickets per mail.
4. Breng je tickets geprint of op je smartphone mee bij je bezoek!

Let op:
Het laden van de ticket webshop duurt even. Een moment geduld, alsjeblieft.
Laadt de ticket webshop niet? Open de webshop in een nieuw tabblad.