InBody New Year’s Brunch

InBody New Year’s Brunch

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseerde BODY WORLDS Amsterdam een gezonde New Year’s Brunch. Het was meteen een mooi moment om de nieuwe InBody apparaten aan het einde van de tentoonstelling uit te proberen. En wie kunnen dat beter dan een aantal van Nederlands bekendste fit-fluencers!

Bij een brunch hoort lekker eten

Bij een brunch hoort natuurlijk lekker eten en bij BODY WORLDS doen we dat het liefst ook nog eens gezond. Op het menu stonden gezonde wraps en yoghurt hapjes met granola en fruit. Speciaal voor alle fit-fluencers had Jack’s Juicebar sapjes klaargemaakt van appel, mint en gember. Hoe leuk is dat?

InBody test

Na al het smikkelen was het tijd voor de InBody test: de nieuwste toevoeging aan de BODY WORLDS expositie. Deze machine meet je lichaamssamenstelling. In de uitslag zie je onder andere je vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet. De gasten bij de brunch waren allemaal fanatieke sporters en het was dus ook geen verrassing dat hun uitslagen ver bovengemiddeld waren. Stijn (@kapitein_stijn) had zelfs een uitzonderlijke totaal score van 105. Een gemiddeld persoon scoort rond de 80. Demi (@Demidfit) zag in de uitslag dat ze in verhouding minder kracht in haar benen had. Ze zag dit direct als mooie aanleiding om fanatiek aan de slag te gaan met het trainen van haar benen. Ook Stefan (@Stefan_sportfitcoach) was erg blij met zijn uitslag. Hij ging de volgende dag een marathon rennen en kreeg door de test de bevestiging dat hij er klaar voor was.

Aan het eind van de ochtend werd voor alle gasten duidelijk dat gezondheid niet gaat om gewicht, maar om de juiste balans. Zoals Gaby (@gaby_runs_the_world) later ook zei: ‘Balance is the key to happiness.’

Sneakergala

Na de geslaagde New Year’s Brunch zijn wij alweer klaar voor het volgende evenement op de planning: het Sneakergala (30 januari). Onderdeel van het gala is de uitreiking van de Fit List 2018 van Woman’s Health. Hou onze blog in de gaten voor de uitslag en het verslag van deze avond.

Wil jij ook een gratis InBody meting doen? Koop dan nu je kaartjes voor BODY WORLDS Amsterdam en ontdek of jij in balans bent!

Koop Tickets