Het Sneakergala 2019 in BODY WORLDS

Het Sneakergala 2019 in BODY WORLDS

Op 30 januari 2019 werd voor de 3de keer op rij de prijzen van de Women’s Health Fit List uitegreikt tijdens het Sneakergala. Dit jaar vond het gala plaats in BODY WORLDS Amsterdam.

BODY WORLDS was de perfecte achtergrond voor dit evenement. Net als de genomineerde influencers wil BODY WORLDS bezoekers informeren over het menselijk lichaam en inspireren om een gezonder leven te gaan leiden. De gasten van het Sneakergala kregen de kans om de plastinaten in de tenstoonstelling te bekijken en ze konden zelfs onder begeleiding geplastineerde organen aanraken! Ten slotte was dit ook de ultieme kans voor de influencers om te kijken hoe goed zij in balans zijn door op de nieuwe InBody machines te gaan staan en een scan te laten maken.

De Women’s Health Fit List bestaat uit sporters, influencers, foodies en health-experts die inspireren om gezonder te gaan leven. De lezers van Women’s Health hebben masaal gestemd op hun favoriete. De grote winnaar van de avond was Viora Rebergen. Nadat in 2016 acute lymfatische leukemie bij haar werd ontdekt heeft ze haar gevecht tegen de ziekte en haar wilskracht om weer te gaan sporten vastgelecht op haar website en Instagram. Ze is een inspiratie voor vele en daarom de terrechte winnaar.

De prijzen werden verdeeld over 6 categorieen en aan het eind van de avond werd er ook een overall winnaar gekozen. Dit zijn alle winnaars:

  • Foodies: Mark Schadenberg
  • FitFluencers: Lienke de Jong
  • Game Changers: Viora Rebergen
  • Fittubers: Laura Brijde
  • Sporters: Bibian Mentel
  • Experts: Richard de Leth
  • Overall winnaar: Viora Rebergen

De avond begon met een spectaculaire show van Renske Endel, Vice Wereld- en Europees Turnkampioene en acrobatisch artist. Daana werden de prijzen uitgereikt en was er tussendoor de kans om een hapje te eten en BODY WORLDS te ontdekken. Wij vonden het een zeer geslaagde avond. Volgend jaar weer?

Koop Tickets