Herfstvakantie activiteiten voor het hele gezin!

Ontdek de geheimen van het menselijk lichaam
Herfstvakantie activiteiten voor het hele gezin!

Amsterdam is prachtig in de herfst. Tijdens de herfstvakantie, van 16 oktober tot en met 31 oktober 2021 kun je weer een leuke en leerzame tijd beleven bij museum BODY WORLDS: The Happiness Project. Een bezoek aan BODY WORLDS past uitstekend in een dagje Amsterdam tijdens de herfstvakantie. Boek je tickets op voorhand online om BODY WORLDS met korting te bezoek.  

Met de kinderen naar BODY WOLRDSDAGELIJKSE HERFSTVAKANTIE ACTIVITEITEN

Tijdens de herfstvakantie in 2021 is BODY WORLDS dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00, zodat iedereen de tijd heeft om de geheimen die zich onder je huid afspelen te ontdekken. Met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen neemt BODY WORLDS je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam.

Bekijk je eigen (virtuele) skelet. Kom er achter of de computer je emoties kan herkennen. Of test de gezondheid van je eigen lichaam, met een InBody Scan. Deze scan meet of je lichaam echt in balans is door naast lengte en gewicht ook te kijken naar leeftijd, geslacht en lichaamstype.

MEERTALIGE AUDIOGIDS

Boek online met korting
Wil je álles uit je bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project halen? Boek dan een audiogids bij je bezoek! De audiogids is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Aan de kassa kost de audiogids €3,50, maar als je het online bij je tickets voor BODY WORLDS boekt slechts €2.