Bereikbaarheid

Route & Bereikbaarheid
Bereikbaarheid

Waar vind ik BODY WORLDS Amsterdam?

BODY WORLDS: The Happiness Project is gemakkelijk te voet te bereiken als je in het centrum van Amsterdam bent. Vanaf het centraal station van Amsterdam is het slechts 5 minuten lopen (minder dan 500 meter) over het Damrak. Je treft BODY WORLDS Amsterdam op Damrak 66. Wanneer je BODY WORLDS op de kaart ziet, kun je zien dat het dicht bij veel andere geweldige attracties in Amsterdam ligt. Een bezoek kan dus gemakkelijk worden gecombineerd met een andere activiteit in het stadscentrum.

Hoe kom ik bij BODY WORLDS Amsterdam met het openbaar vervoer?

De dichtstbijzijnde tramhalte is Dam / De Bijenkorf, waar trams 4 en 14 stoppen. Vanaf hier is het slechts 1 minuut lopen naar het gebouw. Tramhalte Dam (tegenover Magna Plaza) ligt op minder dan 5 minuten lopen van het expositiegebouw en hier stoppen trams 2, 12, 13 & 17.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer, ga naar www.gvb.nl of 9292.nl

Parkeren bij BODY WORLDS Amsterdam

Als je BODY WORLDS met de auto wilt bezoeken, kun je parkeren in de volgende parkeergarages bij de tentoonstelling in de buurt:

Q-Park De Bijenkorf (444 plaatsen)
Beursplein 15
1012 JW Amsterdam

Q-Park Nieuwendijk (360 plaatsen)
Nieuwezijds Kolk 18
1012 PV Amsterdam

Er is een taxistandplaats voor de Beurs van Berlage. Als je een taxi wilt bestellen, neem dan contact op met Taxi Centrale Amsterdam (TCA), 020-777 7777.

 

Koop Tickets