Vacature Allround Medewerker

PER DIRECT | M/V

BODY WORLDS AMSTERDAM is op zoek naar de perfecte gastheer/gastvrouw! Je komt te werken in een jong en energiek team en staat paraat aan de entree, bij de kassa, in de winkel en als host in de expositie zelf. Wij zijn op zoek naar een stralende persoonlijkheid, naar iemand die weet wat guest service is en graag het verschil wil maken voor onze bezoekers!

Toelichting op de functie

Als museum medewerker trainen we je allround en word je direct ingewerkt op 2 functies. Host en kassamedewerker. Het allerbelangrijkste voor onze museummedewerkers is dat zij een positieve bijdrage leveren aan de ervaring van de bezoekers door het bieden van excellente, professionele service en een warm en gezellig welkom.

Als host ben jij het visitekaartje bij de entree en zorg je dat je alle mensen die geïnteresseerd zijn in BODY WORLDS overhaalt onze tentoonstelling te bezoeken. Hiernaast ben je ook in onze tentoonstelling het aanspreekpunt voor onze bezoekers en zorg je ervoor dat alles tiptop in orde is.

Als kassa-medewerker verkoop je toegangstickets, maar voer je ook administratieve taken uit zoals het afhandelen van de ingekomen mail en telefoon.

Vaardigheden

Je bent allereerst de perfecte gastheer/gastvrouw, die bij iedere bezoeker een glimlach op zijn gezicht weet te toveren. Je bent assertief en klantgericht. Daarnaast ben je representatief, communicatief zeer vaardig en heb je een sterk gevoel voor commercie. Je bent extravert, hebt een vrolijke en warme uitstraling en staat altijd met een glimlach op je gezicht te werken. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en staat klaar voor je collega`s. Je bent flexibel, weet van aanpakken en blijft onder alle omstandigheden vriendelijk.

Functie-eisen

  • Servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig en commercieel ingesteld.
  • Representatief, uniek, een mensen-mens en sociaal vaardig.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • Je kan een nette brief opstellen in foutloos Nederlands
  • Minimaal 3 dagen per week flexibel beschikbaar, waarvan minimaal 1 weekenddag.

Wat bieden wij?

Een baan waarin je veel contact met mensen hebt, veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid biedt! Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot de functie van supervisor, mits je natuurlijk goed presteert. Je maakt deel uit van een gezellig, informeel team op een unieke locatie in het hart van Amsterdam. Deze functie is mogelijk als bijbaan naast je studie of als fulltime baan.

Solliciteer direct via stefano.perroni@tourismgroup.com met jouw CV en motivatiebrief o.v.v. ‘Vacature Allround Medewerker’.