Informatie voor scholen

Informatie voor scholen

Gunther von Hagens 'BODY WORLDS: The Happiness Project is niet alleen een populaire attractie in Amsterdam voor kinderen, het dient ook een educatief doel. Het primaire doel van de tentoonstelling is het publiek bewust te maken van gezondheidsproblemen. Voeg daarbij de kans om het menselijk lichaam van binnen te zien en je hebt een fantastische reden voor een schoolbezoek.Om de ervaring nog leerzamer te maken organiseren we speciale rondleidingen voor schoolklassen. De gids zal de kinderen alles vertellen over de plastinatie-expositie. Lees verder en kom meer te weten over een schoolbezoek aan BODY WORLDS Amsterdam.

Docentenpas

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan de tentoonstelling als onderdeel van een excursie of schoolreisje naar Amsterdam? Dan raden we aan om vooraf te reserveren. Dat kan je doen door je hier te registreren als school. Weet je niet zeker of de tentoontstelling geschikt is voor je klas? Dan kan je van te voren gratis langskomen met een ‘docentenpas’. Daarnaast bieden we ook lesmateriaal aan voor basis- en voortgezet onderwijs. Bekijk deze pagina voor meerinformatie en de mogelijkheid om het materiaal kosteloos te downloaden.

Schooltarieven

BODY WORLDS: The Happiness Project is een goede keuze voor een schoolreisje. We bieden een kortingspercentage voor alle kinderen en alle docenten, docenten/professoren en onderwijsassistenten krijgen gratis toegang.

Ticketprijzen voor bezoeken van het basis- en voortgezet onderwijs bedragen €8,75 per student voor groepen van tien studenten of meer. Registeer hier als een school en reserveer direct tickets! Nadat de reservering is gemaakt ontvang je een voucher die je kunt tonen aan de kassa van BODY WORLDS. Hier kan je direct de betaling voldoen of betalen op rekening.