Informatie voor groepen

Informatie voor groepen

BODY WORLDS groepskorting

Ga met groepskorting naar BODY WORLDS Amsterdam. BODY WORLDS Amsterdam is een geweldige optie als je met een groep Amsterdam bezoekt. Of je nu een familiereünie, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een stedentrip met een groep vrienden hebt, een bezoek aan BODY WORLDS is een geweldige aanvulling op je planning. Koop je tickets online zodat je de rij bij de deur kunt overslaan. De groepskorting is geldig voor een groep van 10 of meer personen.

Amsterdam groepsreizen 

Amsterdam is een geweldige bestemming voor groepsreizen. In de stad vind je activiteiten voor groepen van alle groottes. BODY WORLDS Amsterdam is een inspirerende en informatieve tentoonstelling geschikt voor jong en oud. Als je meer informatie wilt over de tentoonstelling tijdens je bezoek, kun je ook een audiogids samen met je tickets bestellen. Deze gids is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. BODY WORLDS is tevens een geweldige optie voor scholen. Ga naar onze schoolpagina voor meer informatie over schoolreisjes.

Hoe bestel ik groepstickets voor BODY WORLDS?

Registeer je hier als een groep en krijg direct de mogelijkheid om een reservering te maken. Na het maken van de reservering ontvang je een voucher die je aan de kassa van BODY WORLDS kan afgeven. Hier krijg je vervolgens de mogelijkheid om direct te betalen of te betalen op rekening. De groepsprijs is € 15 per persoon.