HomeVacature Allround Medewerker
Koop tickets

Vacature Allround Medewerker

Vacature Allround Medewerker

PER DIRECT |  M/V

Als Allround medewerker begin je bij ons met de functie van propper/host. Dit houdt in dat jij ons visitekaartje bent voor de deur en dat je alle mensen die geïnteresseerd zijn in BODY WORLDS overhaalt onze tentoonstelling te bezoeken. Hiernaast ben je ook in onze tentoonstelling het aanspreekpunt voor onze bezoekers en zorg je ervoor dat alles tiptop in orde is. Uiteindelijk is het belangrijk dat je binnen ons bedrijf kunt doorstromen naar de functies van kassa- en shopmedewerker. Je zult hier naast verkoop ook service en administratie gerichte werkzaamheden verrichten. Als je wordt aangenomen gaan we aan de slag om je op alle functies in te werken, zodat je uiteindelijk te allen tijde op al onze verschillende functies inzetbaar bent.

Wat wij vragen

Je bent assertief en klantgericht. Daarnaast ben je representatief, communicatief zeer vaardig en heb je een sterk gevoel voor commercie. Je bent zeer ervaren in het werken met gasten en vindt het prettig om onze bezoekers een fijne dag te bezorgen. Je bent extravert, staat altijd met een glimlach op je gezicht te werken, je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en staat klaar voor je collega`s. Je bent flexibel, weet van aanpakken en blijft onder alle omstandigheden vrolijk en vriendelijk.

Functie-eisen:

  • Servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig, commercieel ingesteld.
  • Representatief, uniek en sociaal vaardig.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré.
  • Minimaal 3 dagen per week flexibel beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een baan waarin je veel contact met mensen hebt, veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid biedt! Je maakt deel uit van een gezellig, informeel team op een unieke locatie in het hart van Amsterdam.

Solliciteren

Solliciteer direct via werving@toursandtickets.nl met jouw CV en motivatiebrief o.v.v. ‘Vacature Allround Medewerker’.

Terug naar vacature overzicht