HomeTicketsStudentenkorting
Koop tickets

Studentenkorting

Studentenkorting

Profiteer van je leven als student en pak korting op BODY WORLDS. Neem je studentenkaart mee en ontvang 2 euro korting op je ticket. Geldig tot 30 jaar.

STUDENTENTARIEF

Studententicket* online: € 18,50.
 

Hoe bestel je het Studententicket?

1. Ga naar de ticketpagina en kies de gewenste datum voor je bezoek.
2. Selecteer het gewenste tijdslot.
3. Kies bij de ticketcategorieën voor Studenten tot 30 jaar.
4. Selecteer het gewenste aantal.
5. Doorloop de webshop tot en met het einde.
6. Je ontvangt de e-tickets binnen enkele minuten per mail.

– Alleen online verkrijgbaar en niet aan de kassa.
– Geldig op alle dagen
– Het Studententicket is geldig voor een specifiek tijdslot, welke je kiest bij het bestellen van je ticket. Mocht je je tijdslot onverhoopt missen, kunnen we je buiten de spits om alsnog toelaten tot de expositie.
– Geen restitutie mogelijk op reeds aangekochte tickets.
– Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Als student heb je niet altijd veel geld te besteden. Het maakt niet uit of je korting kunt krijgen op eten, drinken, kleding of vrijetijdsbesteding: iedere bespaarde euro is mooi meegenomen. Met deze gedachte in het hoofd hebben wij de speciale studentenkorting in het leven geroepen. Op deze manier bespaar je euro’s die je weer mooi aan je dagelijkse boodschappen kunt besteden.

Waarom studentenkorting

Cultuur is belangrijk voor iedereen, zo ook voor studenten. De Rijksoverheid probeert de cultuurparticipatie zo goed mogelijk te stimuleren. Cultuur is goed voor de persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Om de Rijksoverheid en de Nederlandse studenten een handje te helpen bieden wij de studentenkorting aan.

Hoe kom ik aan de studentenkorting?

Het lijkt allemaal zo makkelijk: Je loopt binnen bij BODY WORLDS, je zegt dat je student bent, je krijgt de korting voor studenten.

Even een wake-up call: Helaas, zo werkt het niet! Je moet wel kunnen aantonen dat je ook echt een student bent. Zorg dus voor bewijs. Alleen zeggen dat je student bent is niet genoeg, maar zorg voor een geldig bewijsstuk. Denk hierbij aan een studentenkaart of een collegekaart. Uiteraard moet jouw studentenkaart geldig zijn om de studentenkorting te krijgen.

Koop tickets met studentenkorting

Speciale korting voor studenten

Voor het bedenken van de korting was niet veel tijd nodig. Wat is er beter dan studenten korting geven op de aankoop van een entreeticket?

Eigenlijk helemaal niets, toch? Vandaar de keus om studenten korting te geven op de aanschaf van een BODY WORLDS entree ticket. Voor studenten geldt de prijs van €18,50 voor een ticket..

Wil je nog meer korting? Kom dan met een groep van 10 of meer studenten naar BODY WORLDS. De ticketprijs zal dan slechts €14 zijn, exclusief bespreekkosten. Schoolklassen hebben in zo’n geval nog meer geluk. Voor klassen met 10 of meer studenten geldt het tarief van €10,- per student, inclusief de bespreekkosten. De docenten kunnen met behulp van de docentenpas gratis naar binnen.

Voor een duidelijk overzicht van de geldende tarieven kun je terecht op de entreeprijzen pagina. Op de pagina staan ook de voorwaarden weergegeven die gelden bij de verschillende tarieven voor BODY WORLDS.

Wat als ik ook een CJP pas heb?

Ook met een CJP-pas kan korting gescoord worden op de BODY WORLDS entreetickets. De reguliere korting die je met een CJP-pas ontvangt is even hoog als de studentenkorting. De twee kortingen kun je niet stapelen. Maar mocht je jouw studentenkaart kwijt zijn en wel in het bezit zijn van een CJP-pas? Dan kun je alsnog gebruik maken van het aantrekkelijke studententarief.

Koop tickets met studentenkorting