Vervoer voor scholen

Vervoer voor scholen

BODY WORLDS ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station en is daarnaast ook erg goed bereikbaar met de auto of touringcars.

Amsterdamse basisschool? Kom met de Cultuurbus!

Het Amsterdamse gemeentebestuur biedt alle Amsterdamse basisscholen gratis vervoer naar Amsterdamse culturele instellingen. Per school zijn er op basis van het aantal leerlingen ritten beschikbaar. De Cultuurbus Amsterdam is voor de school volledig gratis; de vervoerskosten worden door de gemeente gedragen. Het tentoonstellingsbezoek is wél voor rekening van school.

BODY WORLDS: The Happiness Project is geen kerninstelling, dus neem voorafgaand aan het bezoek even contact op met Mocca om te toetsen of een bezoek past bij de door jouw gekozen leerlijn van het Basispakket. Dat kan door een mail te sturen naar info@cultuurbusamsterdam.nl of door te bellen met de Cultuurbus Amsterdam Helpdesk via 020-4212853.

Voortgezet Onderwijs: Schooltoer

In 2015 hebben NS, GVB en CJP een nieuw product geïntroduceerd: Schooltoer. Hiermee reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een fikse korting in de daluren met NS. Of in het hele netwerk van GVB Amsterdam.

Schooltoer biedt twee soorten tickets aan. Met NS Schooltoer kan in de daluren voor € 7,- per leerling worden gereisd in treinen van de NS, NS international, Arriva, Breng, Veolia, Connexxion en Syntus. GVB Schooltoer geeft 24 uur lang toegang tot bus, tram en metro in Amsterdam voor € 3,50. Koop je tickets via de CJP-webshop Schooltoer.nl.