HomeSchoolreisje naar BODY WORLDS & Madame Tussauds
Koop tickets

Schoolreisje naar BODY WORLDS & Madame Tussauds

Schoolreisje naar BODY WORLDS & Madame Tussauds

Een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project duurt gemiddeld 1,5 uur en is daarom perfect te combineren met andere attracties die niet mogen ontbreken aan een bezoek aan Amsterdam!

Madame Tussauds

Madame Tussauds biedt één van de leukste en meest interactieve uitjes samen met uw klas. Binnen anderhalf uur krijgen uw leerlingen de kans om de grootste wereldsterren, de beroemdste kunstenaars, de bekendste wereldleiders en zelfs het koninklijk huis te ontmoeten.

De wassenbeeldenattractie is the place to be voor jong en oud. Steel de show op de catwalk samen met Doutzen Kroes en Naomi Campbell. Zing de longen uit je lijf met Marco Borsato, Gerard Joling en Beyoncé. Ga het gesprek aan met Barack Obama en Angela Merkel. En vergeet natuurlijk niet je IQ te testen samen met Albert Einstein! Durven jullie de verassende wassenwereld van Madame Tussauds aan?

Combiticket prijzen

BODY WORLDS & Madame Tussauds 

Speciaal voor deze combinatie-aanbieding hanteren wij één ticketprijs voor zowel scholieren (basis- en voortgezet onderwijs) als studenten (MBO, HBO en WO).
 

Combiticket voor leerlingen

Geldig voor zowel scholieren als studenten.

€ 16,50


Combiticket voor docenten/begeleiders

Alleen op vertoon van uw BODY WORLDS Docentenpas.
Klik hier om deze gratis aan te vragen.

GRATIS

Combiticket voor begeleiders Madame Tussauds

€ 8,50

 

Boek tickets online