HomeSchoolreisje naar BODY WORLDS & The Amsterdam Dungeon
Koop tickets

Schoolreisje naar BODY WORLDS & The Amsterdam Dungeon

Schoolreisje naar BODY WORLDS & The Amsterdam Dungeon

Een bezoek aan BODY WORLDS: The Happiness Project duurt gemiddeld 1,5 uur en is daarom perfect te combineren met andere attracties die niet mogen ontbreken aan een bezoek aan Amsterdam!

The Amsterdam Dungeon

Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon betekent het meest originele en spannendste klassenuitje in Amsterdam, waarbij de schoolboeken even aan de kant geschoven kunnen worden en de geschiedenisles tot leven zal komen. Wanneer je eenmaal afgedaald bent tot de diepste en donkerste kerkers van Amsterdam, zal er in 10 verschillende shows, door 11 professionele acteurs, 500 jaar Amsterdamse geschiedenis behandeld worden. Onderwerpen als de Gouden Eeuw, het ontstaan van de VOC en het leven op een schip zullen in interactieve opvoeringen uitgebeeld worden.

Nog nooit was de wanhoop in tijden van pest zo voelbaar. En is objectiviteit en rechtvaardigheid altijd wel zo belangrijk geweest in de Nederlandse rechtspraak? Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon zorgt voor ontelbare verrassingen en de shows geven je gegarandeerd een ervaring waarin je om het hardst zult schreeuwen van het lachen. De tour is in zowel in het Engels als in het Nederlands te volgen!

Combiticket prijzen

BODY WORLDS & The Amsterdam Dungeon

Speciaal voor deze combinatie-aanbieding hanteren wij één ticketprijs voor zowel scholieren (basis- en voortgezet onderwijs) als studenten (MBO, HBO en WO).
 

Combiticket voor leerlingen

Geldig voor zowel scholieren als studenten.

€ 16,50
 

 

Combiticket voor docenten/begeleiders

Alleen op vertoon van uw BODY WORLDS Docentenpas.
Klik hier om deze gratis aan te vragen.

GRATIS
 

Combiticket voor begeleiders/docenten Dungeon

€ 8,50

 

Boek tickets online