HomePlan je bezoekKinderworkshop Dokter Junior
Koop tickets

Kinderworkshop Dokter Junior

Kinderworkshop Dokter Junior

Wie later dokter wil worden moet ergens beginnen…

Doe mee met de BODY WORLDS workshop voor kinderen Dokter Junior. Ontdek hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leer het menselijk lichaam kennen, van top tot teen!

Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan de kinderen (8-12 jaar) tijdens de kinderworkshop op pad met een medisch professional. Op een speelse en interactieve manier worden ze meegenomen op ontdekkingsreis door de expositie BODY WORLDS: The Happiness Project en leren ze alles over het menselijk lichaam en het effect van geluk. Zie ook onze pagina over leuke weetjes.

Koop tickets Dokter Junior

 

De workshop voor kinderen start met een korte introductie door de gids, waarna de kinderen met de lift naar de zesde verdieping gaan. Hier begint de tour. Van onze hersenen en zenuwbanen tot (rokers-)longen en baby’s in de buik: alle aspecten van het menselijk lichaam komen spelenderwijs aan bod, middels leuke activiteiten, mooie vertellingen en slimme weetjes. Na afloop komt de groep met de ouders en begeleiders weer samen voor een heuse diploma uitreiking!

 

Praktische informatie

 

Datum & tijd:

 

Woensdag 18 oktober 2017 van 11.00 - 13.00 uur
Vrijdag 20 oktober 2017 van 11.00 - 13.00 uur
Woensdag 25 oktober 2017 van 11.00 - 13.00 uur

Voor wie:

 

Kinderen van 8 t/m 12 jaar

Begeleiding:

 

Ouders kunnen kiezen hun kinderen te begeleiden tijdens de workshop, of zelfstandig de expositie te bezoeken en na afloop weer aan te sluiten bij de diploma uitreiking.
Om de groep klein te houden kan er max. 1 ouder per kind mee.

Tickets

 

  • € 15 per ‘Dokter Junior’ kinderticket – Prijs is inclusief een werkboekje, een diploma en het gebruik van een doktersjas en stethoscoop.
  • € 18 per volwassen entreeticket – Ongeacht wel of niet deelnemen aan de kinderworkshop.

 

Koop tickets Dokter Junior