HomePlan je bezoekInformatie voor groepen
Koop tickets

Informatie voor groepen

Informatie voor groepen

Anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project is zonder twijfel het meest inspirerende uitje voor groepen, van schoolklassen tot familiedagen en personeelsuitjes. We bieden voordelige groepstarieven aan vanaf 10 personen. Om alles uit je bezoek te halen kun je gemakkelijk online een audiogids bijboeken of een rondleiding met een gids. Hier vind je alle informatie voor groepen.

Koop groepstickets

Rondleiding boeken

BODY WORLDS: The Happiness Project is zonder twijfel het meest inspirerende uitje voor groepen, van schoolklassen tot familiedagen en personeelsuitjes. Om alles uit je bezoek te halen kun je gemakkelijk online een audiogids bijboeken, maar als groep is het natuurlijk leuker om sámen de tentoonstelling te ontdekken.

Boek daarom een rondleiding met een gids! De gids neemt jullie mee op reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect daarvan is op je gezondheid.

BODY WORLDS Gidsen

Onze gidsen zijn allen medisch geschoold, elk met hun eigen expertise en specialisatie, van fysiologie tot anatomie. Zij weten je alles te vertellen over het menselijk lichaam en beantwoorden graag al je vragen. 

Rondleiding – Praktische informatie

Aantal deelnemers:

Maximaal 20 personen per rondleiding.
Bij groepen van meer dan 20 personen zijn er dus meer gidsen nodig. 

Kosten:

€ 175 – Exclusief entree tot de tentoonstelling.
Vaste prijs, ongeacht het aantal deelnemers. 

Reserveren:

Minimaal 2 weken van tevoren door te mailen naar amsterdam@bodyworlds.nl

Reservering boeken:

Vraag een rondleiding aan door te e-mailen naar amsterdam@bodyworlds.nl. Na de aanvraag wordt eerst gekeken of het mogelijk is op basis van beschikbaarheid op de gekozen datum en tijd. Binnen een week ontvang je een bevestigingsmail. Mocht het op de aangegeven datum en tijd niet meer mogelijk zijn, wordt er telefonisch contact met je opgenomen.

Mocht je vooraf vragen hebben, neem dan contact op met onze servicedesk via 0900 – 8411 (45 cpm).

Koop groepstickets