HomePlan je bezoekFamilies & kinderen
Koop tickets

Families & kinderen

Families & kinderen

Zo op het eerste oog zou je het misschien niet direct denken, maar BODY WORLDS: The Happiness Project is zeer geschikt als museum voor kinderen. Dagelijks ontvangen we kinderen van alle leeftijden en wereldwijd hebben miljoenen kinderen reeds de ontdekkingsreis door het menselijk lichaam gemaakt bij een van de reizende BODY WORLDS tentoonstellingen. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod voor kinderen en praktische tips en informatie om je kinderen op hun bezoek voor te bereiden.

Volg de speurtocht

BODY WORLDS: The Happiness Project zou geen kindermuseum zijn zonder speurtocht. Kinderen gaan samen of zelfstandig op zoek naar alle antwoorden en leren onderweg alles over het menselijk lichaam, gezondheid en geluk! De speurtocht ontvang je gratis bij de entreekassa van het kindermuseum.
 

Dokter Junior kinderworkshop

Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar organiseert BODY WORLDS: The Happiness Project de kinderworkshop ‘Dokter Junior’. Gehuld in een witte doktersjas en gewapend met een eigen stethoscoop en werkboekje gaan kinderen met een medisch professional op ontdekkingsreis door het menselijk lichaam.

Meer informatie & Reserveren

Events voor kinderen

Naast de Dokter Junior kinderworkshop worden regelmatig evenementen en activiteiten voor kinderen georganiseerd, met name in en rond schoolvakanties. Houd hiervoor de evenementenkalender in de gaten of schrijf je gratis in voor de BODY WORLDS Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Inschrijven BODY WORLDS nieuwsbrief

Bereid je kinderen voor

BODY WORLDS: The Happiness Project is een prachtige expositie die volwassenen en kinderen de unieke kans biedt hun eigen lichaam van binnen te bekijken. We raden ouders altijd aan om hun kinderen voor te bereiden op hun bezoek. We hebben hiervoor wat tips en informatie voor ouders op een rij gezet.

Bekijk de tips & informatie