HomePersberichten
Koop tickets

Persberichten

Persberichten

Op deze pagina vind je de laatste persberichten van BODY WORLDS: The Happiness Project.

PERSBERICHT - BODY WORLDS: The Happiness Project verwelkomt miljoenste bezoeker

Amsterdam, 5 mei 2017 - Ondanks dat de tentoonstelling de nodige ontwikkeling heeft doorgemaakt, is het doel van de tentoonstelling altijd hetzelfde gebleven: voorlichting geven over de anatomie en de werking van het menselijk lichaam. In de afgelopen drie jaar heeft BODY WORLDS dan ook meer dan 66.000 scholieren ontvangen en nauw samen gewerkt met verschillende gezondheidsinstellingen, zoals de Hartstichting, KWF en het Longfonds.

Lees het volledige persbericht

 

PERSBERICHT – Kunstenaar Selwyn Senatori geeft zichzelf bloot bij BODY WORLDS

Amsterdam, 22 juni 2016 – Neo-pop kunstenaar Selwyn Senatori heeft de kelder van de anatomietentoonstelling BODY WORLDS in Amsterdam een geheel nieuw uiterlijk gegeven. Het ‘seks’ thema van de kelder heeft plaats gemaakt voor een kleurrijke muurschildering van Selwyn. De verdieping dient als eindpunt van de tentoonstelling en geeft de bezoekers een laatste alomvattende boodschap mee.

Lees het volledige persbericht

 

PERSBERICHT – Bezoeker ontdekt op tijd ziekte door bezoek aan BODY WORLDS

Amsterdam, donderdag 2 juni 2016 – De anatomie-tentoonstelling BODY WORLDS kan worden gezien als een fascinerende reis door het menselijk lichaam waarbij de manier waarop bezoekers zichzelf zien, sterk verandert. Dat de tentoonstelling daadwerkelijk wat los maakt bij onze bezoekers toont de bijzondere mail van de Engelse Matthew (35 jaar) aan BODY WORLDS. In zijn mail bedankt hij het team van BODY WORLDS, en oprichter Gunther von Hagen in het speciaal, voor het neerzetten van een interessante tentoonstelling en voor het hoogstwaarschijnlijk redden van zijn leven.

Lees het volledige persbericht