HomeContactWerken bij
Koop tickets

Werken bij

Werken bij

Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect van geluk is op onze gezondheid. 

Wil jij werken bij de meest imponerende attractie van Amsterdam? Bekijk dan de openstaande vacatures hieronder en solliciteer direct!

BODY WORLDS heeft de volgende vacatures:


Vacature: Assistent Manager

PER DIRECT | M/V

Het management team van BODY WORLDS: The Happiness Project is per direct op zoek naar een nieuwe Assistent Manager. De Assistant Manager ondersteunt de General Manager op het gebied van operations en facility. Het operationeel team bestaat uit 25-30 medewerkers. 

Lees meer over deze vacature


Vacature: Allround Medewerker

PER DIRECT | M/V

BODY WORLDS AMSTERDAM is op zoek naar de perfecte gastheer/gastvrouw! Je komt te werken in een jong en energiek team en staat paraat aan de entree, bij de kassa, in de winkel en als host in de expositie zelf. Wij zijn op zoek naar een stralende persoonlijkheid, naar iemand die weet wat guest service is en graag het verschil wil maken voor onze bezoekers!

Lees meer over deze vacature


Vacature: Gids

PER DIRECT | M/V

oor onze expositie BODY WORLDS The Happiness Project in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste gidsen om groepen door onze expositie rond te leiden. Regelmatig krijgen wij aanvragen voor privé-rondleidingen voor diverse groepen zoals scholen, bedrijfsuitjes, artsen, buitenlandse groepen etc. Om deze groepen de beste service te kunnen bieden, maken wij gebruik van een groep gidsen die op oproepbasis bij ons werkzaam zijn. 

Lees meer over deze vacature