Op zoek naar ideeën voor een originele date?

Op zoek naar ideeën voor een originele date?

Ben je op zoek naar een originele date? Heb je behoefte aan originele date ideeën of ideeën voor leuke date activiteiten? Breng met jouw date een bezoek aan BODY WORLDS en ontdek hoe leuk en interessant een date kan zijn! De date laat ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achter.

Leuke date activiteiten

Je hebt al een tijdje een oogje op die leuke jongen. Of je kan je ogen niet van die leuke meid uit jouw klas houden. Wordt het niet eens tijd om diegene op date te vragen? Je krijgt al kriebels in je buik als je aan een leuke date met die ene jongen of meid denkt. Het is tijd om je stoute schoenen aan te trekken en de angst van je af te zetten. Het is de hoogste tijd om diegene te vragen om met jou op date te gaan. Je oefent ’s ochtends voor de spiegel de laatste keer je openingszin en kijkt of je haar écht perfect zit. De speciale dag is aangebroken en je hebt definitief besloten om die leukerd op date te vragen.

“Hee, heb je zin om komend weekend wat leuks te gaan doen met mij?”
“Ja, lijkt me leuk. Ik ben benieuwd wat voor leuks je in gedachte hebt.”
Yes! Woohoo! Super leuk! Je hebt een date met die leukerd. Maar nu komt het volgende probleem om de hoek: Wat gaan jullie doen? Welke leuke date activiteiten zijn er? Ken ik iemand die altijd originele date ideeën heeft? Is er een site met goede date tips? Waar vind ik een overzicht met alle leuke date activiteiten in Amsterdam? Gelukkig heb je geen overzicht nodig van alle leuke date activiteiten. Een bezoek aan BODY WORLDS is gegarandeerd een originele date! Bij BODY WORLDS krijgt de liefde namelijk veel aandacht. Je kunt het effect van geluk en liefde op het menselijk lichaam namelijk letterlijk zien. Waar vind je dat nou in Amsterdam?

BODY WORLDS: een zeer originele date

Kom samen met jouw date naar BODY WORLDS Amsterdam. Een bezoek aan BODY WORLDS is een zeer leuke date activiteit in Amsterdam. Het is zeker een bezoek waard! Boek de tickets online. Zo zorg je ervoor dat je niet in de rij hoeft te staan.

The Happiness Project

BODY WORLDS: The Happiness Project is een permanente tentoonstelling in Amsterdam. De tentoonstelling laat het effect van geluk zien op het menselijk lichaam. Geluk is een bepaald gevoel. Liefde is een van de factoren die invloed uitoefenen op geluk. Tijdens een originele date bij BODY WORLDS leer je ook over liefde. Dat is nog een goede reden om een originele date naar BODY WORLDS in te plannen.

Een originele date op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag zijn alle plekken in de restaurants bezet. De cafés, lunchrooms en strandtenten zijn druk bevolkt. En ook zit de bioscoop vol met verliefde stelletjes en prille liefdes. Dit zijn eigenlijk geen originele date activiteiten meer te noemen. Er wordt vaak safe gekozen op Valentijnsdag met een etentje, een drankje of een filmpje.

Het is juist leuk om op Valentijnsdag voor een originele date te kiezen. Ben je op zoek naar leuke date activiteiten voor op Valentijnsdag? BODY WORLDS heeft ieder jaar op Valentijnsdag een speciale liefdesrondleiding. Onderweg krijgen jullie allerlei inspirerende feitjes over verliefdheid en geluk te horen. Wist jij bijvoorbeeld dat verliefde mensen in dezelfde staat zijn als mensen die verslaafd zijn aan drugs? En dat liefdesverdriet daarom voelt als afkicken? Of dat geluk besmettelijk is: contact met een gelukkig persoon vergroot je kans om gelukkig te zijn met 15%. Een bezoek aan BODY WORLDS met jouw date is zeker een van de meest originele date ideeën van Amsterdam!

Op de hoogte blijven van komende rondleidingen en events? Abonneer je dan nu gratis op de BODY WORLDS nieuwsbrief.